Billendoekjes aanbieding

Billendoekjes aanbieding nodig? Zacht, schoon, fris!

Als je op zoek bent naar een billendoekjes aanbieding, dan kun je op deze pagina goede aanbiedingen vinden. De billendoekjes worden gebruikt om bij het verschonen van je baby of kindje, de billetjes schoon te vegen nadat er gepoept of geplast is. Het meeste wordt uiteraard opgevangen in de luiers die worden gedragen, maar voor je een nieuwe luier aantrekt bij je kind, is het wel de bedoeling dat je de boel goed schoonmaakt om eventuele irritaties en nare geurtjes tegen te gaan.

Bekijk de huidige billendoekjes aanbiedingen:

Wat is het verschil tussen de verschillende merken billendoekjes?

Billendoekjes van Pampers
Pampers staat bekend om de goede kwaliteit en de zachtheid van het materiaal. Pampers helpt tegen de gevoelige huid en helpt de huid te beschermen. Door ontlasting en irritatie kan de natuurlijke PH-balans verstoord worden.

Billendoekjes van Neutral
Neutral staat juist bekend om de kwalitatieve spullen die parfum vrij zijn, geen kleurstoffen bevatten en geen parabenen bevatten. De doekjes zijn zeepvrij en verminderd het risico op irritatie op de babybilletjes, handjes en snoetjes van je lieve baby.

Billendoekjes van Zwitsal
Zwitsal kent iedereen van de unieke geur die haar producten hebben. Zwitsal is goed te gebruiken bij de normale huid, is alcoholvrij, hyperallergeen en helpt rode billetjes voorkomen.

Billendoekjes van Huggies
Huggies heeft doekjes die verrijkt zijn met Aloƫ Vera en is bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke absorberende vezels. De billendoekjes bevatten geen alcohol en geen paraberen.

Waar gebruik je billendoekjes voor?

Billendoekjes zijn ideaal voor het schoonmaken van de billetjes van je baby nadat het kind zijn behoefte in een luier heeft gedaan. Door de billetjes goed schoon te maken wanneer je een nieuwe luier omdoet, voorkom je irritaties en een jeukend gevoel bij de baby. Daarnaast zijn billendoekjes ook ideaal om altijd bij je te hebben, omdat je er naast babybilletjes ook heel veel andere dingen goed schoon mee kunt maken!