Zwitsal aanbieding

Zwitsal aanbieding

Zwitsal aanbiedingZo zacht als babybilletjes! Ben jij op zoek naar een Zwitsal aanbieding om de babybilletjes van je pas geboren baby te verzorgen? Dan is Zwitsal het perfecte merk om mee te starten. Zwitsal heeft een breed assortiment met baby verzorgende artikelen. Sinds kort heeft Zwitsal luiers op de markt gebracht die alleen bij Albert Heijn en Bol.com verkrijgbaar zijn. Naast de luiers heeft Zwitsal producten voor de billetjes, om de baby te wassen, te verzorgen, voor de haartjes en is de Zwitsal geur ook verkrijgbaar als wasmiddel en wasverzachter in samenwerking met Robijn.

Bekijk de huidige Zwitsal aanbiedingen:

In welke maat zijn de Zwitsal luiers verkrijgbaar?

Zwitsal is verkrijgbaar in maat 2, 3, 4, 5 en 6. Zwitsal is alleen verkrijgbaar in de vorm van een maandbox. In een maandbox zitten tussen de 168 en 252 luiers. Dit is afhankelijk van de maat. De jongere baby’s hebben in een maand namelijk meer luiers nodig dan de relatief oudere kinderen.

Andere Zwitsal producten

Wist je dat er naast de Zwitsal luiers nog veel meer producten van Zwitsal verkrijgbaar zijn? Zo heb je billendoekjes, zinkzalf en talkpoeder van Zwitsal voor de babybilletjes. Om te wassen heeft Zwitsal een wascrème/gel en badschuim/olie ontwikkeld. Voor verzorging van de huid is er bodylotion, huidolie en zachte crème en voor de haartjes heerlijke shampoo, haarlotion en haargel. En om het helemaal af te maken is er Robijn Zwitsal wasmiddel, wasverzachter en zijn er verschillende accessoires gemaakt. En al deze producten hebben de bekende geur die je direct herkent, namelijk: Zwitsal!

Meer over Zwitsal

Wist je dat Zwitsal al bijna 100 jaar een oer-Hollandse begrip is in de huidverzorging van baby’s, peuters en kleuters? De naam Zwitsal is een verbastering van Zwitserse Balsem, het stageland van een van de oprichters van dit mooie bedrijf. Tegenwoordig kun je gemakkelijk producten van Zwitsal kopen via online winkels van onder andere Bol.com, Albert Heijn, Op = op Voordeelshop en Wehkamp!